Dakdekker Amsterdam

Problemen aan uw dak? Laat u dan helpen door dakdekker Subliem Dak in Amsterdam. Met jarenlange ervaring op de teller zijn zowel particulieren als zakelijke klant bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van dakwerken. Wij zetten uw wensen op de eerste plaats en verzekeren u van een uitstekende service en een hoogwaardig resultaat. Iedere karwei wordt met de nodige zorg door ons gerealiseerd.

Daklekkage vakkundig laten herstellen

Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot een daklekkage. Denk bijvoorbeeld aan weersomstandigheden zoals onweer, sneeuw en hagel of materialen die niet naar behoren gemonteerd zijn. Om de schade tot een minimum te beperken is het noodzakelijk dat u de lekkage snel en correct laat herstellen door een dakspecialist. Dakdekker Subliem Dak in Amsterdam heeft de nodige expertise om uw daklekkage op vakkundige wijze te repareren.

Preventieve inspectie van uw dak

Een uitgebreide dakinspectie laten uitvoeren op regelmatige basis zorgt ervoor dat u minder kans heeft op een daklekkage. Bij de inspectie controleren wij in welke staat uw dak is en wat de mogelijke problemen zijn die kunnen ontstaan na verloop van tijd. Kortom: een frequente dakinspectie waarborgt een goede dakconditie, zodat u in de toekomst niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wanneer u een lek aan uw dak heeft is het belangrijk om Subliem Dak snel in te schakelen voor een dakreparatie.

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

Omdat een schoorsteen van boven naar beneden doorheen het huis loopt, is het essentieel om deze te allen tijde in goede staat te houden. Door de schoorsteen regelmatig te laten controleren en onderhouden blijft de uitstekende conditie ervan behouden. Daarnaast dient het voeg- en loodwerk af en toe te worden nagekeken. Als professionele dakdekker in Amsterdam doen wij ook de plaatsing en de inspectie van rookkanalen.

Dakgootrenovatie door Subliem Dak

Kampt u met problemen aan het zinkwerk van uw dakgoot of heeft u een lekkage aan de goot? Als professionele dakdekker lossen wij dit zorgvuldig voor u op. Bij niet-herstelbare schade door bijvoorbeeld stormscHeeft u een lekkage aan uw goot of zit u met problemen aan het zinkwerk van de dakgoot? Subliem Dak helpt u om deze ongemakken snel en efficiënt op te lossen, waardoor u geen overlast meer heeft. Bij niet-herstelbare schade door bijvoorbeeld storm kunt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen door ons. Verder renoveren wij ook dakgoten met EPDM, een rubberachtig materiaal dat vaak wordt toegepast bij dakgootrenovaties.

Het verwijderen van vogelnesten

VVogels nestelen en verschuilen zich graag onder dakpannen en in schoorsteenkanalen. Daardoor veroorzaken ze heel wat problemen aan uw dak, zoals schade of een daklekkage. Wanneer u kampt met een vogelnest in uw schoorsteen raden wij aan om het nest direct vakkundig te laten verwijderen. Door op tijd een dakdekker in Rotterdam in te schakelen blijft u namelijk gespaard van een schoorsteenbrand. Ook helpen wij u bij het voorkomen van vogelnesten door een vogelwering te komen installeren.

Subliem Dak: uw specialist in dakwerken

Bij Subliem Dak bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij gebruiken uitsluitend materialen van A-kwaliteit en hebben ruim 15 jaar ervaring als dakdekker in Amsterdam. Hierdoor weten we perfect hoe we iedere klus vakkundig moeten oplossen. Wij staan 24/7 voor u klaar en bieden daarbij maar liefst 10 jaar garantie op het werk dat we voor u hebben verwezenlijkt.

Vraag direct een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie

Subliem Dak is dé specialist op het gebied van dakwerkzaamheden. Heeft u interesse om uw dakwerken te laten uitvoeren door ons? Neem dan contact op via het nummer 0850 65 63 65 of stuur een e-mail naar info@subliemdak.nl. Tevens kunt u het contactformulier eenvoudig invullen op onze website of meteen een offerte aanvragen. Wij maken vervolgens een prijsopgave voor u op en contacteren u om deze te bespreken.