Dakdekker spoed Rotterdam

Is er onverwachts een daklekkage ontstaan en bent u op zoek naar een spoed dakdekker in Rotterdam? De spoedlijn van Subliem Dak staat 24 uur per dag voor u klaar om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken en voeren al onze karweien op professionele wijze uit. Zo garanderen wij een hoogwaardige oplevering. Bij ons komen uw wensen op de eerste plaats en bent u verzekerd van de beste service.

Daklekkage repareren

Een daklekkage kan ontstaan door allerlei verschillende factoren. Denk hierbij aan extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel of onweer. Daarnaast zijn slecht gemonteerde materialen ook een veelvoorkomende oorzaak voor lekkages aan het dak. Wanneer u met een lek zit is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk te laten aanpakken. Dakdekker Subliem Dak in Rotterdam lost dit met spoed voor u op.  

Preventieve dakinspectie

Door regelmatig een preventieve dakinspectie te laten uitvoeren vermindert u de kans op een daklekkage in de toekomst. Bij een inspectie controleren wij de conditie van uw dak en bespreken we de problemen die mogelijk kunnen ontstaan. Een frequente dakinspectie zorgt ervoor dat uw dak in uitstekende staat blijft en u niet voor onverwachte kosten komt te staan in de loop der tijd. Heeft u een lek, contacteer ons dan spoedig om de dakreparatie te komen uitvoeren. 

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

Ook bij een schoorsteen kunnen allerlei problemen voorkomen. Een schoorsteen loopt van boven tot onder door het huis. Daarom is het van groot belang dat deze in goede staat verkeert. Dit waarborgt u door de schoorsteen met enige regelmaat te laten controleren en onderhouden. Hiervoor kunt u beroep doen op de dakdekkers van Subliem Dak. Het voeg- en loodwerk dient tevens af en toe te worden nagekeken. Verder voeren onze vakmannen ook de plaatsing en inspectie van rookkanalen uit.

Renovatie van dakgoten

Zijn er problemen aan het zinkwerk van uw dakgoot of heeft u een lekkage aan de goot? Neem dan contact op met spoed dakdekker Subliem Dak te Rotterdam. Bij een reparatie of renovatie van een dakgoot gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Wij renoveren dakgoten met twee componenten zink. Dit materiaal creëert een nieuwe laag in de dakgoot, waardoor deze weer lang meegaat. Indien u niet-herstelbare schade heeft door bijvoorbeeld storm is het adviseren wij om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen door ons.

Verwijderen van vogelnesten

Dakpannen en schoorsteenkanalen zijn beschutte plekken en daardoor de ideale nestel- en schuilplaatsen voor vogels. Het gevolg daarvan is dat de dieren voor heel wat problemen aan het dak zorgen, waaronder schade of een daklekkage. Heeft u een vogelnest in uw schoorsteen, dan komen wij dit als erkende dakdekker te Rotterdam met spoed verwijderen. Hierdoor blijft u gespaard van een schoorsteenbrand. Verder helpen wij u ook graag om vogelnesten te voorkomen door preventief een vogelwering te installeren. 

Subliem Dak: dé spoed dakdekker in Rotterdam

Hoge kwaliteit en een uitstekende service dragen we bij Subliem Dak hoog in het vaandel. Wij zijn VCA gecertificeerd en gebruiken tijdens het uitvoeren van dakwerken enkel materialen van A-kwaliteit. Met maar liefst 15 jaar ervaring op de teller hebben we alle kennis in huis op het gebied van dakwerken. We staan 24/7 voor u klaar via de spoedlijn en geven u ruim 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

Heeft u een dakdekker nodig in Rotterdam om met spoed uw dakproblemen op te lossen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij Subliem Dak. Wij maken vervolgens een prijsopgave voor u op. Voor vragen of advies zijn wij bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of via het mailadres info@subliemdak.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen.