Dakdekker Rotterdam Zuid

Heeft u problemen aan uw dak? Dan staat dakdekker Subliem Dak in Rotterdam Zuid graag voor u klaar. Wij hebben vele jaren ervaring en voeren allerlei soorten dakwerken uit voor voor particulieren en zakelijke klanten. Uw wensen komen hierbij op de eerste plaats. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en een hoogwaardig resultaat. Alle dakwerken worden met veel precisie door onze vakkundige medewerkers uitgevoerd. 

Daklekkage professioneel laten herstellen

Er zijn diverse factoren die een daklekkage kunnen veroorzaken. Weersomstandigheden zoals sneeuw, onweer en hagel zijn hier een aantal voorbeelden van. Daarnaast zijn slecht gemonteerde materialen ook een oorzaak die tot een lek kan leiden. Bij een lekkage aan het dak is het noodzakelijk om de lek zo snel mogelijk te laten herstellen door een dakspecialist. Als professionele dakdekker in Rotterdam Zuid weten wij precies hoe wij uw daklekkage vakkundig moeten herstellen. 

Preventieve dakinspectie

Door regelmatig een preventieve en uitgebreide dakinspectie te laten doen heeft u minder kans op het ontstaan van een daklekkage. Tijdens de inspectie bekijken wij in welke staat uw dak is en wat de mogelijke problemen zijn die zich na verloop van tijd kunnen vormen. Kortom: een dakinspectie ter preventie laten uitvoeren zorgt voor het behoud van een goede dakconditie, waardoor u in de toekomst niet voor onverwachte kosten komt te staan. Is er reeds een lek aan uw dak? Laat het probleem dan zo snel mogelijk verhelpen door een specialist.

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

Een schoorsteen loopt van boven naar beneden doorheen het huis. Daarom is het essentieel om deze in goede staat te houden. Dit doet u door de schoorsteen op regelmatige basis te laten controleren en onderhouden. Als dakdekker in Rotterdam Zuid kunt u hiervoor op Subliem Dak rekenen. Het voeg- en loodwerk dient ook af en toe te worden nagekeken. Verder voeren wij ook de plaatsing en inspectie van rookkanalen uit. 

Renovatie van de dakgoot

Zit u met een lekkage aan uw dakgoot of heeft u problemen aan het zinkwerk van de dakgoot? Subliem Dak lost deze ongemakken snel en efficiënt voor u op. Hierdoor ervaart u geen overlast meer. Wanneer u niet-herstelbare schade heeft door bijvoorbeeld een hevige storm kunt u een nieuwe dakgoot laten installeren door ons. Tevens renoveren wij ook dakgoten. Hiervoor gebruiken wij EPDM, een rubberachtig materiaal dat vaak wordt toegepast bij dakgootrenovaties.

Vogelnesten laten verwijderen

Dakpannen en schoorsteenkanalen zijn de ideale plekken voor vogels om zich te nestelen en te verschuilen. De volgens veroorzaken daardoor heel wat problemen aan uw dak. Denk hierbij aan schade of een daklekkage. Zit u met een vogelnest in uw schoorsteen? Dan adviseren wij om het nest meteen vakkundig te laten verwijderen door een dakdekker in Rotterdam Zuid. Zo blijft u namelijk gespaard van een schoorsteenbrand. Om in de toekomst vogelnesten te vermijden kunt u een vogelwering laten plaatsen door onze vakmensen. 

Subliem Dak: voor al uw dakwerken

Subliem Dak verzekert u altijd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Bij het uitvoeren van dakwerken gebruiken wij uitsluitend materialen van A-kwaliteit. We hebben ruim 15 jaar ervaring als dakdekker in Rotterdam Zuid en weten perfect hoe we elke karwei professioneel moeten opleveren. Maar liefst 24/7 kunt u op ons rekenen. Bovendien bieden wij 10 jaar garantie op ons werk.

Contacteer ons of vraag direct een offerte aan

Wij zijn dé specialist in dakwerkzaamheden en gaan tot het uiterste voor een geslaagd resultaat. Bent u geïnteresseerd om uw dakwerken door Subliem Dak te laten uitvoeren? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. Vervolgens gaan wij aan de slag met het opmaken van een prijsopgave op maat. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of door te mailen naar info@subliemdak.nl. Ook kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website.