Dakdekker Rotterdam

Heeft u een dakdekker in Rotterdam nodig om de problemen aan uw dak op te lossen? Dan bent u bij Subliem Dak aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken en leveren altijd een hoogwaardig resultaat. Hierbij staan uw wensen centraal en verzekeren we u van een uitstekende service. Wij hebben de nodige expertise om iedere karwei tot in detail te realiseren. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen op ons rekenen.

Daklekkage laten herstellen

Daklekkages kunnen veroorzaakt worden door allerlei factoren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn onweer, hagel, sneeuw en niet goed gemonteerde materialen. Het is belangrijk om de lekkage snel en correct te laten verhelpen door een specialist, zodat u de schade tot een minimum beperkt. Subliem Dak heeft alle kennis in huis om uw daklekkage vakkundig te herstellen. 

Dakinspectie ter preventie

Op regelmatige basis een grondige dakinspectie laten uitvoeren door dakdekker Subliem Dak in Rotterdam vermindert de kans op een daklekkage. Tijdens de inspectie controleren wij de staat van uw dak en bespreken we mogelijke problemen die kunnen ontstaan. Een frequente dakinspectie zorgt ervoor dat uw dak in goede conditie blijft en u niet voor onverwachte kosten komt te staan in de toekomst. Kampt u met lek aan uw dak, schakel ons dan zo snel mogelijk in voor een dakreparatie.

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

De schoorsteen loopt van boven naar beneden door het huis. Daarom dient deze in uitstekende staat te zijn. Wilt u de goede conditie behouden, dan is het essentieel om de schoorsteen regelmatig te laten nakijken en onderhouden door een dakdekker. Ook moet het voeg- en loodwerk af en toe gecontroleerd worden. Wij voeren tevens de plaatsing en inspectie van rookkanalen uit. 

Renovatie van dakgoten

Bij problemen aan het zinkwerk van uw dakgoot of een lekkage aan de goot helpt Subliem Dak u graag uit de nood. Als professionele dakdekker in Rotterdam gaan wij bij deze klus uiterst zorgvuldig te werk. Indien u niet-herstelbare schade heeft door bijvoorbeeld storm is het mogelijk om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen door ons. Daarnaast renoveren wij dakgoten met twee componenten zink. Dit zorgt voor een nieuwe laag in uw dakgoot, waardoor uw dakgoten weer lang mee kunnen gaan. 

Vogelnesten verwijderen

Plaatsen onder dakpannen en in schoorsteenkanalen zijn ideaal voor vogels om zich te nestelen en verschuilen. De vogels veroorzaken hierdoor echter veel problemen aan uw dak, zoals schade of een daklekkage. Heeft u last van een vogelnest in uw schoorsteen? Dan adviseren wij om dit meteen te laten verwijderen door een dakdekker in Rotterdam. Zo blijft u gespaard van een schoorsteenbrand. Subliem Dak helpt u bij het voorkomen van vogelnesten door een vogelwering te komen plaatsen. 

Daarom kiest u voor Subliem Dak

Wij garanderen u een hoge kwaliteit en de beste service. Subliem Dak is VCA gecertificeerd en gebruikt alleen materialen van A-kwaliteit. Met ruim 15 jaar ervaring als dakdekker in Rotterdam en omgeving bent u ervan verzekerd dat alle dakwerken met veel precisie door ons worden uitgevoerd. We staan 24/7 voor u klaar en bieden u 10 jaar garantie op ons werk.

Contacteer ons of vraag meteen een offerte aan

Bent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Kies dan voor Subliem Dak, dé specialist voor al uw dakwerken en klussen rondom het dak. Alle werkzaamheden aan het dak worden door ons op een professionele manier uitgevoerd. Bij interesse kunt u direct een offerte aanvragen op onze website. Wij maken vervolgens een prijsopgave voor u op, waarna we u contacteren. Voor vragen of advies zijn we bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65, via het mailadres info@subliemdak.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.