Dakdekker Utrecht spoed

Wanneer u problemen aan uw dak heeft wilt u deze zo snel mogelijk laten herstellen. Spoed dakdekker Subliem Dak in Utrecht staat paraat voor u met een passende oplossing. Onze spoedlijn is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Wij komen uw dak op een professionele manier repareren en garanderen u de hoogste kwaliteit. Daarnaast bieden wij een zeer goede service en houden we altijd rekening met uw wensen.

Spoed dakdekker in Utrecht voor al uw dakwerkzaamheden

Bij spoed dakdekker Subliem Dak in Utrecht bent u aan het juiste adres voor tal van dakwerkzaamheden. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en lossen ieder probleem vakkundig op. Hierbij gebruiken we uitsluitend materialen van A-kwaliteit. Daarbovenop krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Onderstaande diensten zijn bij ons af te nemen:

Daklekkages

Heeft u een lekkage aan uw dak? Doe dan beroep op onze spoed dakdekker in Utrecht voor een vakkundige reparatie. Rondvliegende voorwerpen zoals takken, afgewaaide dakpannen en dergelijke zorgen jaarlijks voor veel dakschade. Daarnaast kan een daklekkage ontstaan door storm, kapotte nok- en dakpannen, overvolle dakgoten, gescheurde of openstaande dakbedekking, losliggende of gescheurde loodslappen, poreuze nokvorsten, achterstallig onderhoud enzovoort. Door de lekkage spoedig te laten herstellen voorkomt u bijkomende problemen.

Inspectie en renovatie van daken

De verschillende klimaatomstandigheden en wisselende temperaturen in ons land zorgen ervoor dat daken heel wat moeten doorstaan. Om uw dak in goede staat te houden is het belangrijk om dit frequent te laten controleren. Zo blijft het goed onderhouden en voorkomt u onnodige kosten. Spoed dakdekker Subliem Dak in Utrecht biedt u een gratis dakinspectie aan, waarbij we de conditie van het dak nakijken en potentiële problemen bespreken. Indien het dak er zeer slecht aan toe is, voeren we een dakrenovatie of volledige vernieuwing uit.

Schoorsteeninspectie en -renovatie

De schoorsteen fungeert als luchtafvoer en ontluchting. Dit onderdeel loopt van boven tot onder door uw woning, waardoor het belangrijk is om het goed te onderhouden. Omdat een schoorsteen niet langs binnen kan worden gerenoveerd, is het noodzakelijk dat u deze aan de buitenkant optimaal onderhoudt. Het begin hiervan is goed voeg- en loodwerk en een regelmatige controle van de bovenplaat van uw schoorsteen.

Rookkanaal installeren en controleren

Ook als u problemen heeft aan uw rookkanaal staat spoed dakdekker Subliem Dak in Utrecht voor u klaar. Bij twijfel over de conditie van het rookkanaal kunt u beroep doen op ons om dit te inspecteren door middel van een camera. Daarnaast voeren wij ook de plaatsing van rookkanalen uit. Hierbij kiest u tussen een dubbelwandig of flexibel kanaal. Wij verzekeren u van een veilige installatie op basis van uw wensen.

Dakgoten renoveren en plaatsen

Vernieuwen, renoveren en behandelen van zinkwerk behoort tot onze specialiteiten. Bij schade aan het zinkwerk van uw dakgoot of een lekkage aan de goot kunt u rekenen op dé spoed dakdekker van Utrecht om dit te herstellen. De renovatie gebeurt door middel van twee componenten zink. Dit materiaal vormt een nieuwe laag in uw dakgoot en waarborgt de lange levensduur. Bij schade die niet meer te herstellen is, plaatsen wij een nieuwe dakgoot.

Weghalen van vogelnesten en vogelweringen installeren

Is er een vogelnest aanwezig in uw schoorsteen? Laat dit dan vakkundig verwijderen door spoed dakdekker Subliem Dak te Utrecht. Beschutte plekken zoals dakpannen of in schoorsteenkanalen zijn ideaal voor vogels om zich te nestelen en verschuilen. Hierdoor ontstaat er heel wat schade. De vogels pikken de isolatie onder de dakpannen weg, wat kan zorgen voor schade aan het houtwerk en lekkages. Om vogelnesten in de toekomst te vermijden is het mogelijk om een vogelwering te laten installeren door onze dakdekkers.

Vraag een offerte aan bij onze spoed dakdekker in Utrecht

Subliem Dak is uw betrouwbare spoed dakdekker in Utrecht voor alle karweien op en rondom het dak. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan om gebruik te maken van onze diensten. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0850 65 63 65 of door te mailen naar info@subliemdak.nl.