Dakdekker Utrecht

Zit u met problemen aan uw dak? Subliem Dak verhelpt deze graag op een professionele manier voor u. Als professionele dakdekker te Utrecht hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken. Uw wensen komen bij ons altijd op de eerste plaats. Daarbij bent u verzekerd van een uitstekende service en een hoogwaardig eindresultaat. Wij voeren iedere karwei met de nodige zorg en precisie uit. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen beroep doen op onze diensten. 

Deskundige herstelling van daklekkages

Een lekkage aan uw dak kan veroorzaakt worden door diverse factoren. Niet goed gemonteerde materialen en weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel en onweer zijn een aantal zaken die hiervoor kunnen zorgen. Om de schade te beperken is het belangrijk dat u de lekkage snel en vakkundig laat repareren door een specialist. Dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Utrecht helpt u bij het oplossen van dit probleem.

Dakinspectie ter preventie

Door op regelmatige basis een dakinspectie te laten doen heeft u minder kans op een daklekkage. Bij het uitvoeren van de inspectie controleren wij de staat van uw dak en welke problemen er eventueel kunnen ontstaan na verloop van tijd. Zo behoudt u een goede dakconditie, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan in de toekomst. Indien u een daklekkage heeft is het essentieel om dit probleem snel te laten oplossen.

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

De schoorsteen loopt van boven naar beneden doorheen uw huis. Daarom is het noodzakelijk om deze altijd in goede staat te houden. Een regelmatige controle en onderhoud van uw schoorsteen waarborgt de optimale conditie ervan. Tevens moet het voeg- en loodwerk frequent worden nagekeken. Naast het uitvoeren van dakwerken in Utrecht doen wij ook de plaatsing en inspectie van rookkanalen. 

Dakgootrenovatie door dakdekkersbedrijf Subliem Dak

Bij een lekkage aan uw goot of problemen aan het zinkwerk van de dakgoot staat Subliem Dak voor u klaar. Wij helpen deze ongemakken snel en efficiënt de wereld uit. Hierdoor heeft u binnen een mum van tijd geen overlast meer. Indien uw dakgoot niet-herstelbare schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld storm, dan komen wij een nieuw exemplaar plaatsen. Daarnaast doen wij ook dakgootrenovaties met EPDM. Dit is een kwalitatief, rubberachtig materiaal dat vaak wordt gebruikt bij het renoveren van dakgoten. 

Vogelnesten verwijderen

Dakpannen en schoorsteenkanalen zijn de ideale plekken voor vogels om zich in te nestelen en verschuilen. Echter veroorzaken de vogels hierdoor zeer veel problemen aan uw dak, waaronder schade of een daklekkage. Wanneer u last heeft van een vogelnest in de schoorsteen adviseren wij u om het nest meteen te laten weghalen. Door beroep te doen op ons dakdekkersbedrijf in Utrecht blijft u gespaard van een schoorsteenbrand. Verder installeren wij ook vogelweringen om vogelnesten te voorkomen. 

Specialist in dakwerken

Subliem Dak garandeert u vakwerk van de hoogste kwaliteit én de allerbeste service. Wij voeren onze dakwerken enkel uit met materialen van A-kwaliteit en hebben maar liefst 15 jaar ervaring als dakdekker in Utrecht. Daardoor beschikken wij over de nodige kennis om iedere karwei professioneel uit te voeren. We staan 24/7 voor u klaar en geven u ruim 10 jaar garantie op het werk dat we uitvoeren.. 

Vraag direct een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie

Subliem Dak is dé specialist op het gebied van dakwerkzaamheden. Heeft u interesse om uw dakwerken te laten uitvoeren door ons dakdekkersbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het nummer 0850 65 63 65 of stuur een e-mail naar info@subliemdak.nl. Tevens kunt u het contactformulier eenvoudig invullen op onze website of meteen een offerte aanvragen. Wij maken vervolgens een prijsopgave voor u op en contacteren u om deze te bespreken.