Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Bij Subliem Dak bent u aan het juiste adres voor al uw dakwerken. Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf in Rotterdam en bestaan uit een team van professionele dakdekkers. Tijdens het uitvoeren van de werken gebruiken we materialen van A-kwaliteit. Zo verzekeren we u altijd van een hoogwaardig resultaat. Daarnaast bieden we een zeer goede service. Uw wensen staan centraal bij ons. 

Daken inspecteren en renoveren

Een dak krijgt doorheen het jaar heel wat te verduren. De weersomstandigheden en wisselende temperaturen hebben hier een grote invloed op. Om te weten in wat voor conditie uw dak is, raden wij aan om regelmatig een inspectie te laten doen. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de staat en voorkomt u onverwachte kosten. Subliem Dak kijkt gratis uw dak na en bespreekt samen met u de mogelijke problemen die zich kunnen vormen. Wij doen zowel dakrenovaties als de volledige vernieuwing van daken.

Reparatie van daklekkages

Daklekkages kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Enkele voorbeelden hiervan zijn losliggende of gescheurde loodslappen, poreuze nokvorsten, achterstallig onderhoud, gescheurde of openstaande dakbedekking, storm, kapotte nok- en of dakpannen, overvolle dakgoten, slechte schoorsteenvoegen enzovoort. Heeft u een daklekkage? Schakel dan zo snel mogelijk de ervaren dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf te Rotterdam in. Wij komen spoedig bij u langs om het probleem weg te werken. 

Schoorsteeninspectie en -renovatie

Voor een goed functionerende schoorsteen is een optimaal onderhoud zeer belangrijk. Een schoorsteen zorgt onder andere voor luchtafvoer en ontluchting. Omdat renoveren aan de binnenkant niet mogelijk is, dient u de schoorsteen langs buitenaf te onderhouden. Daarbij is het essentieel om tijdig een inspectie van de bovenplaat van uw schoorsteen te laten uitvoeren en het voeg- en loodwerk in uitstekende staat te houden. 

Dakgoten renoveren en installeren

Bij dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het vernieuwen, renoveren en behandelen van zinkwerk. Indien u een lekkage aan uw dakgoot of problemen aan het zinkwerk heeft lossen wij dit op. We renoveren uw dakgoot door middel van twee componenten zink. Dit materiaal creëert een nieuwe laag in de dakgoot en zorgt voor een lange levensduur. Heeft u schade die niet meer te herstellen is, dan komen wij een nieuwe dakgoot installeren.

Vogelnesten verwijderen en vogelweringen plaatsen 

Wanneer er een vogelnest in uw schoorsteen zit komt Subliem Dak dit vakkundig voor u verwijderen. Vogels nestelen en verschuilen zich graag op beschutte plekken, zoals onder dakpannen en in schoorsteenkanalen. De vogels pikken de isolatie weg en zorgen voor schade aan het houtwerk, alsook het ontstaan van lekkages. Het plaatsen van een vogelwering biedt hiervoor de ideale uitkomst en voorkomt dat deze dieren opnieuw een nest kunnen maken in de schoorsteen. 

Vraag een offerte aan bij dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Rotterdam 

Subliem Dak staat voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden uit te voeren. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan bij ons dakdekkersbedrijf in Amsterdam en ontvang een prijsopgave op maat. Heeft u nog vragen over onze diensten? U kunt ons bereiken via het nummer 0850 65 63 65, op het mailadres info@subliemdak.nl of door het contactformulier in te vullen op onze website.