Dakwerken Utrecht

Bent u op zoek naar een specialist in dakwerkzaamheden voor het uitvoeren van dakwerken in Utrecht? Subliem Dak heeft meer dan 15 jaar ervaring en staat 24/7 voor u klaar! Bij ons bent u aan het juiste adres voor dakinspecties, dakrenovaties, daklekkages oplossen en tal van andere karweien op het gebied van daken. Daarbij verzekeren we u steeds een resultaat van hoge kwaliteit.

Dakinspectie ter preventie van een daklekkage

Om de kans op een daklekkage te verminderen adviseren wij u om op regelmatige basis een dakinspectie te laten doen. Subliem Dak kijkt de conditie van uw dak hierbij uitgebreid na en bespreekt met u de potentiële problemen. Zo blijft uw dak in goede staat en heeft u geen onverwachte kosten in de toekomst. Wanneer er al een daklekkage ontstaan is dient u deze zo spoedig mogelijk te laten repareren. 

Dakrenovaties

Subliem Dak is gespecialiseerd in dakwerken te Utrecht en voert ook dakrenovaties uit bij daken die in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Het renoveren van een dak is alleen mogelijk als de situatie het toelaat. Om dit te bepalen komen onze vakmannen tot bij u om uw dak te inspecteren en te evalueren. Verder kunt u ook beroep doen op ons voor de renovatie van dakgoten en schoorstenen. 

Vogelnesten verwijderen

Vogels nestelen en verschuilen zich graag onder dakpannen of in een schoorsteenkanaal. Hierdoor ontstaan er problemen zoals schade en daklekkages. Subliem Dak helpt u graag om deze ongemakken te voorkomen door snel en efficiënt een vogelwering te plaatsen. Bij een vogelnest in uw schoorsteen is het van groot belang om het nest vakkundig te laten verwijderen, zodat u gespaard blijft van een schoorsteenbrand. Ook voor deze karwei zijn wij dé partner in dakwerken te Utrecht.

Schade en verzekeringswerk

Heeft u schade aan uw dak en wilt u daarvoor naar de verzekering gaan? Als expert in dakwerken te Utrecht zijn wij de ideale schakel tussen u en uw verzekeringsmaatschappij. We stellen een duidelijk schaderapport op dat u direct kunt voorleggen aan de verzekering. Ook staan wij tot uw dienst om te fungeren als contactpersoon wanneer de verzekering hiernaar vraagt. 

De beste kwaliteit en service bij Subliem Dak

Hoge kwaliteit en een uitstekende service staan centraal bij Subliem Dak. Dankzij onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar garanderen wij u dat uw dakwerken in Utrecht met grote zorgvuldigheid worden gerealiseerd. Bovendien staan onze professionals 24/7 voor u klaar én krijgt u ruim 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarbovenop zijn wij VCA gecertificeerd en gebruiken we enkel A-kwaliteit materialen.

Lekkage spoedlijn

Onze lekkage spoedlijn biedt dé geschikte oplossing wanneer er compleet onverwachts een lekkage ontstaan is bij uw dak. Wij zijn 24 uur per dag oproepbaar bij noodsituaties en komen vaak dezelfde dag nog bij u langs. Nadat u de spoedlijn hebt gebeld op het nummer 0850 65 63 65 komt een lekkagespecialist naar u om samen met u te bekijken wat de meest passende oplossing is voor uw probleem. Indien u aangesloten bent bij een verzekering wordt dit in vrijwel alle gevallen vergoed. 

Contacteer ons voor uw dakwerken in Utrecht

Wij komen graag met u in contact voor het uitvoeren van dakwerken te Utrecht. Wilt u meteen een prijsopgave ontvangen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Daarnaast zijn wij bereikbaar via telefoon of mail om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0850 65 63 65 of een mail sturen naar info@subliemdak.nl. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op onze website, waarna we u spoedig contacteren.