• dakgoot renovatie

Dakpannen vervangen

Wanneer uw huidige dakpannen versleten of beschadigd zijn, is het tijd om deze te laten vervangen door nieuwe dakpannen. Bij Subliem Dak bent u aan het juiste adres om deze dakwerken te laten uitvoeren. Wij bestaan uit een team van deskundig dakdekkers en gebruiken enkel de beste materialen tijdens onze dakwerken. Daarbij komen uw wensen altijd op de eerste plaats bij ons. Het preventief vernieuwen van dakpannen is in geval van zonnepanelen belangrijk om lekkages te voorkomen.  Zo bieden we u een hoogwaardig resultaat en een uitstekende service bij het leggen van uw dakpannen.

Dakpannen laten vervangen door een professionele dakdekker

Subliem Dak is het nummer één adres voor het vervangen van dakpannen. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en een zeer hoge kwaliteit. Ons dakdekkersbedrijf is VCA gecertificeerd en gebruikt uitsluitend materialen van A-kwaliteit. We hebben ruim 15 jaar ervaring en beschikken over de nodige kennis om uw dakpannen op een professionele manier te leggen. Zo realiseren we een 100% geslaagd resultaat. Bovendien krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden aan uw dak.

Dakinspectie ter controle

Daken krijgen heel wat te verduren door de verschillende weersomstandigheden en de wisselende temperaturen in ons land. Deze factoren zorgen ervoor dat uw dakpannen naarmate de tijd vordert versleten of beschadigd kunnen raken. Om na te gaan in welke conditie uw dak is en onvoorziene kosten te vermijden, kunt u een dakinspectie laten uitvoeren door ons. Subliem Dak kijkt het dak geheel gratis na en bespreekt samen met u of de dakpannen vervangen moeten worden. Onze dakdekkers doen zowel renovaties van daken als volledige vernieuwingen. 

Subliem Dak voor al uw werken op en rondom het dak

Als professioneel dakdekkersbedrijf zijn wij uw betrouwbare partner voor alle werkzaamheden op en rondom het dak. Naast het vervangen van dakpannen kunt u ons ook inschakelen voor de volgende dakwerken: 

Offerte aanvragen om dakpannen te laten leggen

Is het tijd om uw dakpannen te laten vervangen? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan bij Subliem Dak om een duidelijk beeld te krijgen van het kostenplaatje. Onze ervaren dakdekkers staan voor u klaar en komen uw dakpannen snel en vakkundig leggen. Heeft u nog vragen over het vervangen van dakpannen of een van de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of via ons mailadres info@subliemdak.nl.

daklekkage header

Waarom Subliem Dak?

  • Gratis dakinspectie en offerte

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • 10 Jaar garantie

  • VCA Gecertificeerd

  • 24/7 Service

  • Renovatie en Onderhoud

Gratis offerte inclusief dakinspectie

Neem direct contact met ons op!
Bel ons of laat uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Vraag direct een offerte aan