Dakrenovatie en reiniging

Dakrenovatie

Is uw dak in slechte staat of heeft u een lekkage aan u dak, Subliem Dak helpt u graag verder met het renoveren of vernieuwen van uw dak. Bij bitumen daken (dakleer) is de levensduur ongeveer 20 jaar. Je kunt een verouderd dak vaak herkennen aan openstaande naden of craquelé (scheurtjes in de dakbedekking). In deze gevallen is het verstandig om eens naar uw dak te laten kijken en te overwegen of vervanging noodzakelijk is.

Renoveren is ook een optie mits de situatie dit toelaat. Bij een renovatie worden vaak afvoeren vervangen naden dichtgezet, echter is het vaak het beste uw dak compleet te laten vervangen aangezien dan alle zwakke punten en daarbij ook lekkages worden uitgesloten.

Wat is er mogelijk als u besluit het dak te laten vervangen. Subliem dak biedt u de volgende 2 opties aan als het gaat om het vervangen van uw dak:

Bitumen dakbedekking

Als u kiest voor een bitumen dak wordt er dakleer aangebracht met ongeveer een levensduur van 20 jaar. Het dakleer wordt over u bestaande dakbedekking heen gebrand, indien nodig wordt de oude dakbedekking verwijderd en wordt er nieuwe isolatie, onderlaag en uiteindelijk daarna een nieuwe toplaag geplaatst.

EPDM dakbedekking

EPDM is een rubberachtige dakbedekking met een levensduur van 50 jaar. Door zijn elasticiteit en zijn bestendigheid tegen ozon en UV stralen is dit een materiaal met ene lange levensduur.

Ook bij EPDM is het mogelijk over u bestaande dakbedekking heen te gaan. Mocht het een nieuw dak zijn of de situatie laat het niet toe dan is het ook mogelijk om u dak opnieuw op te bouwen voor het beste resultaat.

Contact Subliem Dak

Wilt u uw dak laten renoveren of vernieuwen, neem dan direct contact met ons op.

Neem contact met ons op