• dakdoorvoer

Rookkanaal

Een goed werkend rookkanaal is van onschatbare waarde voor een veilige en efficiënte verwarming in uw huis. Bij Subliem Dak bent u aan het juiste adres voor een zorgvuldige en professionele plaatsing van uw rookkanaal. Daarnaast kunt u ook beroep doen op ons voor een rookkanaal inspectie. Dankzij onze diensten bent u verzekerd van een optimaal functionerend rookkanaal.

Het belang van een rookkanaal

Een rookkanaal speelt een cruciale rol bij het veilig afvoeren van rookgassen die ontstaan bij het gebruik van een open haard of houtkachel. Dit niet alleen om gevaarlijke situaties te vermijden, maar ook om ervoor te zorgen dat de verbranding optimaal verloopt. Een goed functionerend rookkanaal draagt bij aan een veilige en gezellige woonomgeving.

Rookkanaal laten plaatsen

Wilt u genieten van de gezelligheid van een kachel of openhaard? Laat dan een rookkanaal plaatsen door Subliem Dak. Onze experts zijn gespecialiseerd in het professioneel installeren van rookkanalen, waarbij voldaan wordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij zorgen voor een veilige installatie die past bij uw wensen. Er zijn twee mogelijkheden voor het laten plaatsen van een rookkanaal. Hieronder leest u er meer over:

Dubbelwandig rookkanaal

Een dubbelwandig rookkanaal is ideaal als u een openhaard of kachel wenst maar geen bruikbaar kanaal in de woning heeft. Met een dubbelwandige installatie bepaalt u zelf waar u het rookkanaal wilt plaatsen. Hierbij bouwen we zelf het kanaal door de verdiepingsvloeren en het dakbeschot naar buiten. Zo realiseren we een mooi, gesloten systeem. 

Flexibel rookkanaal

Een flexibel rookkanaal wordt door het bestaande kanaal getrokken naar de kachel of de openhaard. Dit is afhankelijk van de diameter van uw bestaande kanaal.

dakwerk

Inspectie van het rookkanaal

Een periodieke inspectie van uw rookkanaal is essentieel om potentiële problemen tijdig te signaleren en aan te pakken. Onze ervaren vakmensen voeren een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat uw rookkanaal veilig en optimaal functioneert. Dit doen we door middel van een camera, die zelfs de kleinste schade kan detecteren. Tijdens een rookkanaal inspectie letten we op tekenen van slijtage, mogelijke schade en eventuele lekkages.

Daarom kiest u voor Subliem Dak

Subliem Dak is uw betrouwbare partner voor het plaatsen en inspecteren van uw rookkanaal. We streven naar hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service. Bij ons ervaart u heel wat voordelen:

 • 24/7 service: problemen met uw rookkanaal houden zich niet aan kantoortijden. Daarom bieden wij een 24/7 service aan voor noodgevallen. Of het nu dag of nacht is, bij Subliem Dak staan we paraat om uw aan te pakken en verdere schade te voorkomen.
 • 10 jaar garantie: wij bieden langdurige garanties op uitgevoerde diensten, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze expertise. Deze garantieperiode van 10 jaar geeft u de zekerheid dat wij achter de kwaliteit van onze diensten staan.
 • Ruim 15 jaar ervaring: met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en inspecteren van rookkanalen.
 • VCA-gecertificeerd: uw veiligheid staat bij ons voorop. Als VCA-gecertificeerd bedrijf garanderen wij een professionele en veilige aanpak bij de plaatsing en de inspectie van uw rookkanaal. 
 • Renovatie en onderhoud: naast de plaatsing en inspectie van uw rookkanaal kunt u Subliem Dak ook inschakelen voor dakrenovaties en algemeen dakonderhoud.

Offerte aanvragen

De kosten voor het laten plaatsen of inspecteren van een rookkanaal zijn afhankelijk van verschillende factoren. De complexiteit van uw schoorsteen en eventuele noodzakelijke reparaties spelen hierbij een rol. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Subliem Dak en ontvang een gedetailleerde prijsindicatie voor uw rookkanaal. Wij bezorgen u deze zo snel mogelijk.

Contact

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een rookkanaal of wilt u een inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Subliem Dak. Wij staan voor u klaar en geven u graag meer informatie over onze diensten. U kunt ons bereiken op het nummer 0850 65 63 65 of mailen naar info@subliemdak.nl

Waarom Subliem Dak?

 • Gratis dakinspectie en offerte

 • Meer dan 15 jaar ervaring

 • 10 Jaar garantie

 • VCA Gecertificeerd

 • 24/7 Service

 • Renovatie en Onderhoud

Gratis offerte inclusief dakinspectie

Neem direct contact met ons op!
Bel ons of laat uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Vraag direct een offerte aan