• dakdoorvoer

Een rookkanaal laten plaatsen of inspecteren

Flexibel of dubbelwandig rookkanaal

Heeft u problemen met u rookkanaal of wilt u gezellig voor de kachel of openhaard gaan zitten, wij kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u veilig kunt genieten van een installatie passend bij uw wens. Er zijn 2 mogelijkheden op gebeid van plaatsen van ene rookkanaal.

Dubbelwandig kanaal

Wilt u een openhaard of een groter formaat kachel plaatsen maar is er geen bruikbaar kanaal in de woning aanwezig? Geen reden tot paniek, met een dubbelwandige installatie kunt u zelf bepalen waar u uw rookkanaal wilt plaatsen. Een dubbelwandig rookkanaal is de oplossing om uw droom te realiseren. Bij het plaatsen van een dubbelwandige installatie bouwen we zelf het kanaal dat door de verdiepingsvloeren en dakbeschot naar buiten gaat en dus resulteert in een mooi gesloten systeem.

Heeft u interesse in een flexibel of dubbelwandig kanaal neemt u dan direct contact met ons op.

Flexibel rookkanaal

Wij kunnen flexibele rookkanalen plaatsen die wij ( afhankelijk van de diameter van u bestaande kanaal ) door het bestaande kanaal trekken en zo kunnen naar uw kachel of openhaard.

dakwerk

Camerainspectie

Twijfels over de conditie van uw rookkanaal? Laat dan een camera inspectie uitvoeren om de conditie van uw kanaal door ons te laten bekijken.

Vraag vrijblijvende offerte aan