Erkende dakdekker Rotterdam

Bent u op zoek naar een erkende dakdekker in Rotterdam om uw dakproblemen te verhelpen? Subliem Dak staat voor u klaar. Doordat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van dakwerken beschikken we over de nodige expertise om iedere karwei vakkundig op te leveren. Uw wensen staan centraal bij ons en bent u verzekerd van een uitstekende service en hoogwaardig resultaat.

Daklekkage repareren

Als erkende dakdekker in Rotterdam voeren wij allerlei soorten dakwerken uit, waaronder het herstellen van daklekkages. Een lekkage aan het dak kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Weersomstandigheden zoals hagel, sneeuw en onweer of slecht gemonteerde materialen zijn hier een aantal voorbeelden van. Indien u kampt met een daklekkage is het van groot belang om dit probleem zo snel mogelijk te laten oplossen door één van onze specialisten.

Dakinspectie ter preventie

Op regelmatige basis een grondige dakinspectie laten uitvoeren door dakdekker Subliem Dak in Rotterdam vermindert de kans op een daklekkage. Tijdens de inspectie controleren wij de staat van uw dak en bespreken we mogelijke problemen die kunnen ontstaan. Een frequente dakinspectie zorgt ervoor dat uw dak in goede conditie blijft en u niet voor onverwachte kosten komt te staan in de toekomst. Kampt u met lek aan uw dak, schakel ons dan zo snel mogelijk in voor een dakreparatie.

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

Omdat uw schoorsteen van boven tot onder door het huis loopt, is het belangrijk dat deze in goede staat verkeert. U dient de schoorsteen met enige regelmaat te laten controleren en te onderhouden om de uitstekende staat te behouden. De erkende dakdekkers van Subliem Dak in Rotterdam voeren dit graag voor u uit. Tevens moet het voeg- en loodwerk af en toe worden nagekeken. Onze vakmannen voeren ook de plaatsing en inspectie van rookkanalen uit. 

Dakgootrenovatie

Subliem Dak is uw erkende dakdekker in Rotterdam wanneer het gaat over problemen aan het zinkwerk van de dakgoot of een lekkage aan de goot. Wij gaan altijd zeer zorgvuldig te werk bij het uitvoeren van een dakgootrenovatie. Wanneer u niet-herstelbare schade heeft door storm is het bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen door ons. Verder renoveren wij dakgoten met twee componenten zink. Dit creëert een nieuwe laag in uw dakgoot, waardoor deze weer lang meegaat.

Vogelnesten verwijderen

Beschutte plekken zoals onder dakpannen of in schoorsteenkanalen zijn de ideale nestel- en schuilplaatsen voor vogels. Ze zorgen echter voor heel wat problemen aan het dak, zoals schade of een daklekkage. Zit u met een vogelnest in uw schoorsteen? Dan kunt u op onze dakdekkers rekenen om het nest te verwijderen, zodat u gespaard blijft van een schoorsteenbrand. Daarbovenop helpen wij u preventief om vogelnesten te voorkomen door een vogelwering te plaatsen.

Subliem Dak: uw erkende dakdekker in Rotterdam

Bij Subliem Dak bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit en de beste service. Wij zijn VCA gecertificeerd en gebruiken enkel materialen van A-kwaliteit. Dankzij onze 15 jaar ervaring hebben we alle kennis in huis wat betreft dakwerken. We staan 24/7 tot uw dienst en geven u maar liefst 10 jaar garantie op werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons

Wilt u Subliem Dak inschakelen voor het uitvoeren van dakwerken? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan en we maken een prijsopgave voor u op. Indien u vragen heeft of advies wenst zijn wij bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of via het mailadres info@subliemdak.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen, waarna wij u snel contacteren.