stormschade

Bel onze lekkage spoedlijn

Bel ons Spoednummer en wij komen vandaag nog langs

Is er compleet onverwachts een lekkage ontstaan en weet u niet meer wat u moet doen? Geen paniek, wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien de situatie daar om vraagt. Bel onze Lekkage Spoedlijn op 085 065 63 65 en u bent binnen een dag (vaak kosteloos) geholpen door een van onze gecertificeerde specialisten.

Binnen een dag zonder extra kosten van uw lekkage af!

Een lekkage kan veel verschillende oorzaken hebben en zelf op de nieuwste daken voorkomen. Naast versleten of niet juist gemonteerde materialen kan onweer, hagel of sneeuw voor vervelende lekkages zorgen. Wat de oorzaak ook mag zijn is het belangrijk om de schade zo veel mogelijk te beperken wanneer u het lek heeft ontdekt. Speciaal hiervoor hebben we onze lekkage spoedlijn in het leven geroepen en staat er binnen één dag iemand bij u op de stoep om samen met u te kijken welke oplossing het meest aansluit met uw wensen. Indien u verzekerd bent wordt dit in bijna alle gevallen vergoed.

Wat moet ik doen bij lekkage?

Ongeacht de oorzaak is het belangrijk om vast te stellen waar het lek zit en door middel van een eventuele noodreparatie ervoor te zorgen dat het lek zich niet uitbreid. Hierna zal één van onze specialisten samen met u een rapport maken welke u voor de verzekering kan gebruiken. Neem contact met ons op voor uw spoedlekkage.

Bel Lekkage Spoedlijn

U kunt onze spoedlijn 24 uur per dag bereiken op 085 065 63 65 en er staat binnen een dag een lekkagespecialist bij u op de stoep.

Beperk de schade

Voorkom dat de lekkage zich uitbreid en zorg er d.m.v. een eventuele noodreparatie voor dat het lek gedicht wordt.

Contacteer uw verzekeraar

Wanneer het lek gedicht is en er duidelijk is wat er aan de hand is ligt u de verzekeraar in en onderneemt eventuele vervolgstappen.

Waarom Subliem Dak?

  • Gratis dakinspectie en offerte

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • 10 Jaar garantie

  • VCA Gecertificeerd

  • 24/7 Service

  • Renovatie en Onderhoud

Gratis offerte inclusief dakinspectie

Neem direct contact met ons op!
Bel ons of laat uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Vraag direct een offerte aan