Dakdekkersbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Utrecht? Bij Subliem Dak bent u aan het goede adres voor al uw dakwerkzaamheden. Met een team van ervaren dakdekkers gaan wij aan de slag om een hoogwaardig eindresultaat op te leveren. Wij gebruiken enkel materialen van A-kwaliteit bij onze dakwerken, waarmee we u verzekeren van een zeer hoge kwaliteit en lange levensduur. Daarbij komen uw wensen op de eerste plaats en bieden we u een uitstekende service. 

Het nummer één dakdekkersbedrijf in Utrecht

Subliem Dak is een professioneel dakdekkersbedrijf in Utrecht met vele jaren ervaring op de teller. Wij voeren allerlei soorten werkzaamheden uit aan daken en doen dit met veel zorgvuldigheid en precisie. Hierdoor garanderen we altijd een geslaagde oplevering. U kunt bij ons terecht voor dakwerken zoals: 

Inspectie en renovatie van daken

Het wisselende klimaat in Nederland zorgt ervoor dat uw dak heel wat moet doorstaan. Dit komt onder andere door de verschillende weersomstandigheden en temperaturen. Het is daarom belangrijk dat u op regelmatige basis een dakinspectie laat doen. Dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Utrecht helpt u hier graag bij. Zo bent u op de hoogte van de conditie van het dak en vermijdt u onvoorziene kosten. Wij komen de dakinspectie gratis uitvoeren. U kunt zowel op ons rekenen voor dakrenovaties als voor de complete vernieuwing van uw dak.

Daklekkages herstellen

Het ontstaan van een daklekkage kan diverse oorzaken hebben. Achterstallig onderhoud, losliggende of gescheurde loodslappen, poreuze nokvorsten, gescheurde of openstaande dakbedekking, storm, kapotte nok- en dakpannen, overvolle dakgoten en slechte schoorsteenvoegen zijn hier een reeks voorbeelden van. Bij een daklekkage is het belangrijk om dit snel te laten herstellen. De dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf in Utrecht komen dit probleem vakkundig voor u oplossen.

Renovatie en inspectie van schoorstenen

Indien u een schoorsteen heeft is het essentieel om dit onderdeel van uw woning goed te onderhouden. De schoorsteen dient namelijk als luchtafvoer en ontluchting. Doordat een renovatie langs de binnenkant niet mogelijk is, moet u de schoorsteen langs buiten optimaal onderhouden. Een tijdige inspectie van de bovenplaat en het voeg- en loodwerk in uitstekende staat houden is tevens noodzakelijk. 

Dakgoten renoveren en installeren

De specialisatie van Subliem Dak ligt in het vernieuwen, renoveren en behandelen van zinkwerk. Bij een lek aan uw dakgoot of problemen aan het zinkwerk kunt u beroep doen op ons dakdekkersbedrijf in Utrecht. Wij renoveren dakgoten door middel van twee componenten zink. Dit materiaal heeft een lange levensduur en vormt een nieuwe laag in de dakgoot. Heeft u schade die niet meer herstelbaar is, dan installeren we een geheel nieuwe dakgoot.

Vogelnesten weghalen en vogelweringen plaatsen 

Vogels nestelen en verschuilen zich graag op beschutte plekken. Dakpannen en schoorsteenkanalen zijn hier de ideale plaatsen voor. Echter richten deze dieren heel wat schade aan. De vogels pikken de isolatie weg, creëren schade aan het houtwerk en zorgen voor lekkages. Indien er zich een vogelnest in uw schoorsteen bevindt adviseren wij om dit gelijk te laten weghalen. Daarnaast bieden wij als professioneel dakdekkersbedrijf in Utrecht de perfecte oplossing om vogelnesten in de toekomst te voorkomen. Door een vogelwering te laten plaatsen door ons kunnen de vogels geen nest meer maken in uw schoorsteen.

Offerte aanvragen bij dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Utrecht 

Heeft u interesse in één van onze diensten? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan bij ons dakdekkersbedrijf te Utrecht. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met de experts van Subliem Dak. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of via ons mailadres info@subliemdak.nl.