Dakdekkersbedrijf Amsterdam

Subliem Dak is uw betrouwbare partij voor het uitvoeren van allerlei soorten dakwerkzaamheden. Wij gebruiken de beste materialen van A-kwaliteit en hebben ruim 15 jaar ervaring als dakdekkersbedrijf in Amsterdam. Hierdoor hebben we alle kennis in huis om de dakwerken hoogwaardig op te leveren. Onze dakdekkers staan maar liefst 24/7 voor u klaar en garanderen u een uitstekende service.

Inspectie en renovatie van daken

De verschillende weersomstandigheden en temperaturen zorgen ervoor dat uw dak heel wat te verduren krijgt doorheen het jaar. Om altijd goed op de hoogte te zijn van de staat van het dak is het verstandig om regelmatig een controle te laten doen. Zo bent u er zeker van dat het goed onderhouden blijft en u geen onvoorziene kosten krijgt. Bij een dakinspectie door ons dakdekkersbedrijf te Amsterdam kijken wij gratis de conditie van uw dak na en bespreken we potentiële problemen. Indien nodig komen wij een dakrenovatie of een volledige vernieuwing van het dak uitvoeren.

Herstellen van daklekkages

Een lekkage aan het dak dient snel te worden aangepakt. Mogelijke oorzaken waardoor een daklekkage kan ontstaan zijn onder meer losliggende of gescheurde loodslappen, poreuze nokvorsten, achterstallig onderhoud, gescheurde of openstaande dakbedekking, storm, kapotte nok- en of dakpannen, overvolle dakgoten, slechte schoorsteenvoegen enzovoort. Om de schade te beperken is het belangrijk dat u de lek laat herstellen. Wij zijn hét dakdekkersbedrijf in Amsterdam en komen uw probleem met spoed verhelpen. 

Controle en renovatie van schoorstenen

Het onderhoud van een schoorsteen is essentieel voor de goede werking ervan. Dit element heeft diverse functies, zoals het afvoeren van lucht en ontluchting. Bij een schoorsteen is een renovatie langs de binnenkant niet mogelijk. Buitenaf een goed onderhoud bieden is daarom noodzakelijk. Een tijdige inspectie van de bovenplaat van de schoorsteen en goed voeg- en loodwerk spelen hier tevens een belangrijke rol bij.

Renovatie en plaatsing van dakgoten

Als professioneel dakdekkersbedrijf in Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het vernieuwen, renoveren en behandelen van zinkwerk. Bij problemen aan het zinkwerk van uw dakgoot of een lekkage staan onze dakdekkers voor u klaar. Uw dakgoot wordt op een vakkundige wijze gerenoveerd door middel van twee componenten zink. Dit materiaal vormt een nieuwe laag in de dakgoot en geeft deze opnieuw een lange levensduur. Is de schade niet meer herstelbaar? Dan plaatsen wij een nieuwe dakgoot.

Installatie en controle van rookkanalen 

Ook wanneer u problemen heeft aan uw rookkanaal kunt u op dakdekkersbedrijf Subliem dak in Amsterdam rekenen. Wij lossen dit snel en vakkundig voor u op. Als u twijfelt over de conditie ervan dan komen wij een inspectie uitvoeren met een camera. Verder plaatsen wij ook rookkanalen, waarbij u de keuze heeft tussen een dubbelwandig of flexibel kanaal. We voorzien u van een veilige installatie die perfect bij uw wensen past. 

Weghalen van vogelnesten en vogelwering installeren 

Vogels houden ervan om zich te nestelen en verschuilen in beschutte plekken zoals dakpannen en schoorsteenkanalen. Daardoor veroorzaken de vogels heel wat problemen. Ze pikken bijvoorbeeld de isolatie weg onder dakpannen en zorgen voor schade aan het houtwerk en het ontstaan van lekkages. Subliem Dak biedt hiervoor de perfecte oplossing: het plaatsen van een vogelwering. Bevindt er zich reeds een vogelnest in uw schoorsteenkanaal? Doe dan beroep op ons dakdekkersbedrijf in Amsterdam om dit te laten verwijderen. 

Offerte aanvragen bij hét dakdekkersbedrijf van Amsterdam

Voor dakwerken groot of klein bent u bij dakdekkersbedrijf Subliem Dak in Amsterdam aan het juiste adres. Vraag meteen een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65 of via info@subliemdak.nl. Daarnaast kunt u ook uw gegevens achterlaten door het contactformulier op onze website in te vullen.