Dakwerken Rotterdam

Voor alle werkzaamheden rondom uw dak bent u bij Subliem Dak aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkages, aanbrengen van nieuwe dakbedekking en alles wat te maken heeft met het dak. Dankzij onze ervaren vakmannen en uitstekende service garanderen wij u altijd een hoogwaardig resultaat!

Dakinspectie en daklekkage

Om een daklekkage te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren, waarbij gekeken wordt naar de conditie van uw dak en potentiële problemen. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden dak en blijven onverwachte kosten uit. Heeft u reeds last van een daklekkage? Dan staat Subliem Dak voor u klaar om deze dakwerken in Rotterdam uit te voeren. 

Renovatie dakwerken

Subliem Dak biedt ook renovatiewerken aan wat betreft dakwerken in Rotterdam. Zo voeren wij onder andere dakrenovaties uit als uw dak in slechte staat is en vervangen moet worden. Renoveren is enkel mogelijk mits de situatie dit toelaat. Om dit te bepalen komen we eerst naar uw dak kijken en bespreken we de stand van zaken samen met u. Verder doen wij ook renovaties van schoorstenen en dakgoten. 

Vogelnesten verwijderen

Vogels zoeken meestal beschutte plekken op om zich te nestelen of te schuilen, zoals  onder dakpannen of in een schoorsteenkanaal. Dit zijn ideale plaatsen door de warmte van het kanaal en de isolatie onder de pannen. Echter zorgen de vogels op die manier voor veel schade, waardoor lekkages ontstaan. Subliem Dak lost dit snel en efficiënt voor u op door een vogelwering te plaatsen. Wanneer er een nest in uw schoorsteen zit is het van belang om dit te laten verwijderen en op die manier een schoorsteenbrand te vermijden. 

Schade en verzekeringswerk

Heeft u schade aan uw dak en wilt u hiervoor aankloppen bij de verzekering? Dan zijn wij als specialist op het gebied van dakwerken in Rotterdam de perfecte schakel tussen u en de verzekering. We stellen een overzichtelijk schaderapport op dat u direct kunt voorleggen aan uw verzekeringsmaatschappij. Daarbij kunnen wij als contactpersoon fungeren en onze expertise gebruiken als hier vraag naar is vanuit de verzekering.

Waarom kiezen voor Subliem Dak? 

Wanneer u kiest voor Subliem Dak om uw dakwerken in Rotterdam te laten uitvoeren bent u verzekerd van kwaliteit. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en bieden onze betrouwbare service 24/7 aan. Ook zijn we VCA gecertificeerd en werken we enkel met A-kwaliteit materialen. Daarbovenop krijgt u 10 jaar garantie bij ons. 

Contacteer ons 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw dakwerken in Rotterdam te laten uitvoeren? Neem dan meteen contact op met Subliem Dak. Wij voorzien u graag van deskundig advies en antwoord op al uw vragen. U kunt ons bereiken via het nummer 0850 65 63 65 of door te mailen naar info@subliemdak.nl. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen of het contactformulier in te vullen op onze website.