Dakdekker

Bij problemen aan of rondom uw dak staan de vakmannen van Subliem Dak voor u klaar. Met onze jarenlange expertise leveren wij keer op keer een resultaat van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een uitstekende service en houden we steeds rekening met uw wensen. Al onze medewerkers beschikken over uitgebreide vakkennis, waardoor ze iedere klus tot in de puntjes realiseren. Wij voeren zowel dakwerkzaamheden uit voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Daklekkage verhelpen

Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben. Versleten of niet goed gemonteerde materialen, onweer, hagel en sneeuw zijn een aantal mogelijkheden die hiertoe kunnen leiden. Om de schade te beperken is het belangrijk dat u snel een specialist inschakelt om de lekkage correct te verhelpen. Subliem Dak is een ervaren dakdekker en weet precies wat te doen om uw daklekkage op te lossen.

Preventieve dakinspectie

Frequent een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekker vermindert de kans op een daklekkage. Bij een inspectie controleren wij de staat van uw dak grondig en bespreken we de eventuele problemen die kunnen ontstaan. Door deze klus regelmatig te laten uitvoeren blijft uw dak in uitstekende conditie en vermijdt u onverwachte kosten in de toekomst. Zit u reeds met een lek aan uw dak, dan is het van groot belang om de lekkage zo snel mogelijk te laten herstellen. 

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

Een schoorsteen loopt van boven naar beneden door het huis en dient daarom in goede staat te zijn. Om de goede conditie van de schoorsteen te behouden is het belangrijk dat u deze regelmatig laat nakijken en onderhouden. Tevens moet het voeg- en loodwerk van de schoorsteen frequent gecontroleerd worden. Daarnaast bent u bij dakdekker Subliem Dak aan het juiste adres om een rookkanaal te plaatsen of te inspecteren.

Dakgootrenovatie

Kampt u met problemen aan het zinkwerk van uw dakgoot of heeft u een lekkage aan de goot? Als professionele dakdekker lossen wij dit zorgvuldig voor u op. Bij niet-herstelbare schade door bijvoorbeeld stormschade is het mogelijk om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen door dakdekker Subliem Dak. Naast het vervangen van dakgoten renoveren wij deze ook met EPDM, een rubberachtig materiaal dat vaak gebruikt wordt bij dakgootrenovaties.


Vogelnesten verwijderen

Vogels vinden plekken zoals onder dakpannen of in een schoorsteenkanaal ideaal om zich te nestelen en verschuilen. Op die manier veroorzaken de vogels allerlei problemen aan uw dak, zoals schade of een daklekkage. Wanneer u last heeft van een vogelnest in uw schoorsteen adviseren wij om dit meteen vakkundig te laten verwijderen, zodat u gespaard blijft van een schoorsteenbrand. Dakdekker Subliem Dak helpt u graag bij het voorkomen van nesten door eenvoudig een vogelwering te plaatsen. 

Waarom Subliem Dak?

Subliem Dak garandeert u een uitstekende kwaliteit en de beste service. Wij zijn VCA gecertificeerd en gebruiken enkel materialen van A-kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring als dakdekker bent u ervan verzekerd dat wij onze dakwerken met grote zorgvuldigheid uitvoeren. Wij staan 24/7 voor u klaar en geven bovendien ruim 10 jaar garantie op ons werk. 

Vraag een offerte aan of contacteer ons

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Subliem Dak is hét adres voor al uw dakwerken en klussen rondom het dak. Wij voeren diverse werkzaamheden aan daken uit, zoals renovaties, inspecties, herstellingen van lekkages, vogelnesten verwijderen en nog tal van andere karweien. Bij interesse kunt u meteen een offerte aanvragen, waarna wij een prijsopgave voor u opmaken en u contacteren. Heeft u nog vragen of wenst u advies, dan zijn wij bereikbaar op het nummer 0850 65 63 65, via het mailadres info@subliemdak.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.