Dakdekker spoed Amsterdam

Wanneer u compleet onverwachts te maken krijgt met een lekkage aan uw dak staat Subliem Dak voor u klaar om dit probleem te komen oplossen. Onze spoedlijn is 24 uur per dag bereikbaar voor noodsituaties. Wij hebben vele jaren ervaring als spoed dakdekker in Amsterdam en bieden te allen tijde een snelle en professionele service. Uw wensen komen op de eerste plaats bij ons.

Daklekkage met spoed laten herstellen

Er zijn verschillende factoren die een daklekkage kunnen veroorzaken, waaronder een versleten dak of extreme weersomstandigheden. Sneeuw, hagel en onweer zijn hier een aantal voorbeelden van. Ook slecht gemonteerde materialen leiden vaak tot lekkages. Bij een daklekkage is het belangrijk om meteen een expert in te schakelen die hiermee aan de slag gaat. Professionele dakdekker Subliem Dak komt dit met spoed voor u oplossen in Amsterdam.  

Dakinspectie ter preventie

Een preventieve dakinspectie laten doen zorgt ervoor dat u in de toekomst minder kans heeft op een daklekkage. Hierbij bekijken onze experts de staat van uw dak en bespreken we de mogelijke problemen die kunnen ontstaan. Door uw dak preventief te laten controleren blijft dit in een goede conditie en komt u na verloop van tijd niet voor onverwachte kosten te staan. Indien u al een lek heeft raden wij aan om direct contact op te nemen met ons voor een spoedreparatie. 

Schoorsteenrenovatie en rookkanaal

In de schoorsteen kunnen zich tevens problemen vormen. De schoorsteen loopt van boven tot onder door het huis, waarbij het zeer belangrijk is dat deze in goede staat verkeert. Om dit te garanderen adviseren we regelmatig een controle te laten uitvoeren door de dakdekkers van Subliem Dak. Daarbij moet het voeg- en loodwerk frequent worden nagekeken. Verder doen wij ook de plaatsing en inspectie van rookkanalen.

Dakgootrenovatie

Heeft u een lekkage aan de dakgoot of problemen aan het zinkwerk van de goot? Laat dit dan herstellen door spoed dakdekker Subliem Dak in Amsterdam. Wij gaan met de nodige zorg te werk bij de reparatie of renovatie van uw dakgoot. Bij een dakgootrenovatie werken we met 2 componenten zink. Dit materiaal vormt een nieuwe laag in de dakgoot, zodat deze weer langdurig meegaat. Heeft u niet-herstelbare schade door bijvoorbeeld een hevige storm, dan adviseren wij om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen.

Vogelnesten verwijderen

Beschutte plekken zoals dakpannen en schoorsteenkanalen zijn de ideale nestel- en schuilplaatsen voor vogels. Deze dieren veroorzaken heel wat problemen aan uw dak. Denk hierbij aan schade of een daklekkage. Zit u met een vogelnest in uw schoorsteen en heeft u daarvoor met spoed een dakdekker nodig in Amsterdam? Laat het nest dan snel verwijderen door Subliem Dak om gespaard te blijven van een schoorsteenbrand. Daarnaast kunt u ook preventief een vogelwering laten installeren om vogelnesten in de toekomst te vermijden. 

Uw specialist in dakwerken

Bij Subliem dak dragen we een goede service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn een VCA-gecertificeerde spoed dakdekker in Amsterdam en gebruiken uitsluitend materialen van A-kwaliteit. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van dakwerkzaamheden zijn wij specialist in het uitvoeren van werken op en rondom het dak. We helpen u 24/7 verder via onze spoedlijn en bieden maar liefst 10 jaar garantie. 

Contacteer spoed dakdekker Subliem Dak in Amsterdam

Bent u op zoek naar een dakdekker die u met spoed verder kan helpen in Amsterdam? Bel onze spoedlijn dan op het nummer 0850 65 63 65. U bent veelal binnen de dag geholpen door één van onze specialisten. Voor vragen of advies zijn wij ook bereikbaar via ons mailadres info@subliemdak.nl of door het contactformulier in te vullen op de website.